Ovo je muž Marije Petronijević - Glumica današ živi na selu i čuva ovce, a njen suprug je veoma BOGAT: Evo čime se bavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 13:34

Ovo je muž Marije Petronijević - Glumica današ živi na selu i čuva ovce, a njen suprug je veoma BOGAT: Evo čime se bavi

Uživa u mirnom životu sa suprugom i dvoje dece.

Glumica Marija Petronijević koju su mnogi nazivali srpskom Monikom Beluči, živi u rodnom selu Visibabe.

Ona je, iznenada, odlučila da u jeku slave nastavi svoj život u manjoj sredini.

Danas vodi gazdinstvo koje broji 300 ovaca i nebrojeno sadnica raznog bilja.

- Sadni materijal u ovom momentu proizvodim za svoje potrebe, jer sam rešila da napravim neki park ili šumu, koja će svakako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoj pun sjaj imati kada me već uveliko ne bude. Domaćem kestenu je potrebno i 30 godina da počne da rađa, a planiram i nekoliko hektara kestena - kazala je svojevremeno glumica u razgovoru za “Blic”.

I ako je svoj život potpuno preselila na selo, Mariji ipak u nekim situacijama nedostaje grad.

Grad možda zbog mogućnosti da posetite kulturne manifestacije, kojih više ima nego u malom mestu poput mesta u kojem trenutno jesam - zaključila je ona.

Marija je godinama krila identitet svog partnera sa kojim ima dvoje dece, a reč je navodno o bogatom humanitarcu iz Loznice Milinku Isakoviću (43), IT stručnjaku.

Glumica a koja se proslavila ulogom u domaćoj hit seriji „Selo gori, a baba se češlja“ vešto je izbegavala da u javnosti govori o privatnom životu i otkrije bilo kakav trag o svom izabraniku, međutim njen suprug je to učinio umesto nje i objavio njihovu selfi fotografiju na Instagramu.

A post shared by Milinko Isaković (@milinko.i)

SRbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.