Ovo je PRETUŽNO! Zbog njihove SVAĐE ispaštaju DECA - Hari ostao SLOMLJENOG SRCA nakon KRALJEVOG ROĐENDANA na koji nije pozvaon UNUKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 21:09

Ovo je PRETUŽNO! Zbog njihove SVAĐE ispaštaju DECA - Hari ostao SLOMLJENOG SRCA nakon KRALJEVOG ROĐENDANA na koji nije pozvaon UNUKE

Kralj Čarls je prema stručnjaku izjavio da više "ne viđa svoje unuke" nakon potpunog uništenja odnosa sa sinom, princom Harijem, koji se sa suprugom Megan Markl iselio iz Velike Britanije 2020. godine. Odnosi su postali toliko zategnuti da Čarls nije video unuke, princa Arčija i princezu Lilibet, tokom cele 2023. godine. Iako su odnosi između Čarlsa i Harija bili hladni, telefonski poziv povodom Čarlsovog 75. rođendana ukazuje na mogućnost popravljanja odnosa

Kralj Čarls >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više "ne viđa svoje unuke" nakon što je njegova veza sa sinom, princom Harijem, "potpuno uništena" nakon niza skandala, kaže stručnjak.

Hari i njegova supruga Megan Markl napustili su Veliku Britaniju i preselili se u Kaliforniju kada su napustili kraljevsku porodicu 2020. Od tada su se vojvoda i vojvotkinja od Saseksa otuđili od svih.

Njihovi narušeni odnosi doveli su do toga da Čarls nije video uopšte svoje unuke, princa Arčija i princezu Lilibet, tokom 2023. godine. Kraljevski komentator Majkl Kol sugeriše da je monarh možda video svoju unuku samo jednom, uprkos tome što je Hari molio svog oca da razvije odnos sa decom.

Kada su Saseksi iseljeni iz dvora, Hari je rekao da je molio svog oca da ostane u kontaktu bar sa svojim unucima, ako su već odnosi sa njim i njegovom ženom narušeni. Pišući u svojoj novoj knjizi "Kraj igre", kraljevski pisac Omid Skubi rekao je da je Hari pitao svog oca: "Ne želiš više da viđaš svoje unuke?"

Čarls je samo nekoliko puta ugostio Arčija i samo jednom video Lilibet. Kraljevski stručnjak Majkl je rekao: - Kada je kralj zamolio princa Harija i njegovu suprugu da napuste dvor, Hari je rekao 'zar ne želiš da viđaš svoje unuke'.

- Pa, činjenica je da on ne viđa svoje unuke." U razgovoru za GB News on je dodao: - Jedva da je video princa Arčija, a nisam siguran da je propisno upoznao princezu Lilibet. To je veoma tužno stanje stvari.

Uprkos hladnim odnosima, čini se da bi kralj mogao da popravi svoj odnos sa sinom, što znači da bi mogao da provodi više vremena sa svojim unucima. Da bi proslavio Čarlsov 75. rođendan, Hari je nazvao svog tatu nakon što nije govorio sa njim "neko vreme".

Poziv je uključivao i razgovor kralja sa svojom snajom i dvoje unučadi. Tada je objavljeno da su Arči i Lilibet pevali pesmu za srećan rođendan svom dedi.

Kraljevski izvori rekli su da je to verovatno bilo "lepo iznenađenje" za kralja, koji je proslavio rođendan sa bliskom porodicom i prijateljima na privatnom skupu u svojoj kući u Klarens Hausu.

- Kralj ne bi želeo ništa više od mira u njegovoj porodici. Poslednjih nekoliko godina je bilo posebno iskušenje za monarhiju i čini se da je kralj veoma fokusiran na budućnost, a ne na stvari koje dogodile u prošlosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.