Ovo je KUĆA DALILE I DEJANA: Nakon njene JAVNE PREVARE isplivale FOTOGRAFIJE sa GRADILIŠTA, imali su velike planove

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2021, 20:43

Ovo je KUĆA DALILE I DEJANA: Nakon njene JAVNE PREVARE isplivale FOTOGRAFIJE sa GRADILIŠTA, imali su velike planove

Sada je sve neizvesno!

Drama koja se odvija između bračnog para Dalile i Dejana Dragojevića u rijalitiju "Zadruga" ne prestaje. Podsećamo da je Dalila javno prevarila supruga Dejana, sa Filipom Carom, a samo par meseci ranije klela mu se na večnu ljubav, a njihov brak i vezu u javnosti predstavljala kao idealan. Odjednom sve ono što je valjalo u njihovoj vezi, više ne valja.

Dalila je u nekoliko navrata pomenula kuću koju su Dejan i ona zajednički podigli, bar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je tako ranije govorilo, a sada je priča nešto drugačija. Zadrugarka tvrdi da je ta kuća izgrađena zahvaljujući njenom radu, zalaganju i novcu i da Dejan nije imao nekog udela u celoj priči.

Na Instagramu smo pronašli i neke od fotografija iz zajedničkog doma Dragojevića, a na jednoj fotografiji koju je Dalila objavila, zadrugarka stoji okružena građevinskim materijalom na početku radova.

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

- Pronađite me među daskama. Volim ove "radničke" slike pogotovo kada su retro stil, jer me uvek podsete posle nekog vremena odakle smo počeli i šta smo sve uradili. Ograda se uveliko radi 55m i nije lako tako je brzo završiti…al’ sve u svemu jedva čekamo kraj da vam sve pokažemo - napisala je tada, govoreći u množini, misleći i na Dejana.

Šta će se dogoditi sa njihovom kućom nakon razvoda i da li će je podeliti ili će sve pripasti Dalili? Ostaje nepoznato, a ostaje i mogućnost pomirenja...

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.