Ovim trikom ZAUVEK UKLONI tvrdokorne MRLjE sa kuhjinskih krpa - Jedan SASTOJAK će te posebno iznenaditi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 17:15

Ovim trikom ZAUVEK UKLONI tvrdokorne MRLjE sa kuhjinskih krpa - Jedan SASTOJAK će te posebno iznenaditi!

Evo kako da se rešite fleka bez otkuvavanja..

Skoro svako domaćinstvo poseduje neke kuhinjske krpe sa kojih je gotovo nemoguće ukolniti fleke i ako ste ih redovno prali i otkuvavali. Zbog toga donosimo trajno rešenje, a to je jedno domaće sredstvo za uklanjanja fleka i mrlja.

Jedan sastojak će vas možda iznenaditi, ali ne brinite, jer zajedno sa ostalima daje zaista neverovatne rezultate.

SASTOJCI

1 veliki lonac od 10 litara pun vode
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
2 supene kašike jestivog ulja

5 kašika izbeljivača za veš

1 čaša praška za veš

2 kašike praška za pecivo

PRIPREMA

Zagrejte vodu u loncu do ključanja, zatim isključite šporet. Pomešajte ostale sastojke, sipajte u vodu i ubacite krpe. Poklopite lonac i pustite da se voda ohladi. Zatim izvadite krpe, malo ih istrljajte i isperite.

Možete ih i potopiti u lavoru čiste vode (u koju ste rastvorili 2 kašike sode bikarbone) i ostaviti nekoliko sati. Rezultati će vas oduševiti, prenosi Stvarukusa.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.