Ovih pet rečenica svaki muškarac želi da čuje

Izvor: B92, 18.Dec.2023, 10:07

Ovih pet rečenica svaki muškarac želi da čuje

Muškarci često zameraju ženama da puno pričaju, ali ipak, postoje rečenice koje vole da čuju. U nastavku vam dajemo nekoliko primera...

"Ponosna sam na tebe"

Muškarci vole da čuju pohvale za svoja dostignuća, ali to nikad neće javno izgovoriti. Mala pohvala ne košta ništa, a mnogo znači.

"Hvala!"

Ako vas je kod kuće na kraju haotičnog radnog dana dočekao ručak, cveće ili oprano posuđe, to zaslužuje jedno iskreno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << “hvala”, iako je sasvim normalno da ponekad kućni poslovi padnu na muškarca. Verovatno biste i vi hteli da vam on češće govori “hvala” za sve što radite.

"U 8 sati, vidimo se tamo!"

Ne kažemo da bi žena uvek trebalo da preuzme odgovornost za "dejtove", ali ponekad se može i to dogoditi. Muškarci misle da je to seksi i nema onoga ko se neće složiti s tim.

"Mislim da te ona tamo odmerava!"

Muškarci vole da osete malo ljubomore kod svoje partnerke, ali ovo je izjava kojom lako možete da preterate, zato pažljivo. “To će podići njegovo samopouzdanje u trenutku, a i pokazaće mu da ste srećni što je on vaš“, zaključili su stručnjaci.

"Mislim da bi trebalo…"

Iako više nismo deca, lepo je s vremena na vreme osetiti da se neko brine za nas i da nam govori da bi nešto trebalo da uradimo ili ne. Ne uvek, naravno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovih pet rečenica svaki muškarac želi da čuje

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2023

Muškarci često zamjeraju ženama da puno pričaju, ali ipak, postoje rečenice koje vole da čuju. U nastavku vam dajemo nekoliko primjera..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.