Ovi signali jasno ukazuju da niste privlačni partneru

Izvor: B92, 01.Jul.2023, 18:27

Ovi signali jasno ukazuju da niste privlačni partneru

Postoje određeni znaci i signali koji mogu ukazivati na to da više nismo privlačni partneru.

Kada smo u vezi ili flertujemo sa nekim, često je važno da znamo da li smo još uvek privlačni toj osobi. Međutim, ponekad se situacija može promeniti, a mi možda nismo svesni da gubimo privlačnost u očima našeg partnera ili potencijalnog partnera.

Postoje određeni znaci i signali koji mogu ukazivati na to da više nismo privlačni. Važno je da budemo svesni ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << znakova da bismo mogli adekvatno reagovati i eventualno preispitati svoju vezu ili flert.

Jedan od prvih znakova da više nismo privlačni je smanjena pažnja i interesovanje koje partner ili osoba koju nameravamo da osvojimo pokazuje prema nama. Ako primetite da je vaš partner manje zainteresovan za vaše aktivnosti, priče ili vaše prisustvo, to može biti znak da gubite privlačnost.

Drugi znak može biti smanjena fizička intimnost ili nedostatak inicijative za bliskost. Ako primetite da vaš partner više ne pokušava da bude fizički blizu vas ili izbegava intimne trenutke, to može ukazivati na gubitak privlačnosti.

Takođe, promena u komunikaciji može biti pokazatelj da više nismo privlačni. Ako primetite da vaš partner manje reaguje, reaguje sa manje entuzijazma ili izbegava dublje razgovore, to može značiti da gubite privlačnost.

Ponašanje partnera prema drugim ljudima može biti još jedan pokazatelj. Ako primetite da se vaš partner prema drugima odnosi slično kao i vi, bez posebne pažnje ili naklonosti, to može ukazivati na gubitak privlačnosti.

Važno je napomenuti da ovi znaci ne znače uvek da je kraj veze ili flert neizbežan. Ponekad može postojati drugi razlog za promenu ponašanja ili interesovanja. Međutim, ako primetite nekoliko od ovih znakova i osećate da se veza menja na negativan način, važno je da otvoreno razgovarate sa partnerom o tome kako se osećate i šta možete zajedno da uradite da biste ojačali vezu ili rešili probleme.

U svakom slučaju, važno je da ostanete svesni svoje vrednosti i da vodite računa o sebi. Privlačnost je dinamički aspekt svake veze i podložna je promenama. Važno je raditi na sopstvenoj sreći i samopoštovanju, bez obzira da li smo drugima privlačni ili ne.

Ako primetite da nekoj osobi više niste privlačni, umesto da se osećate loše ili neželjeno, pokušajte da to iskoristite kao priliku za lični rast i razvoj. Fokusirajte se na svoja interesovanja, hobije i ciljeve koji vam donose zadovoljstvo i samopouzdanje.

Takođe, nemojte zanemariti komunikaciju i otvoren razgovor sa partnerom ili osobom koja vas više ne privlači. Možda postoji nešto što se može promeniti ili poboljšati u vezi, ili je možda vreme da svako krene svojim putem. Važno je da se osećate srećno i ispunjeno u svom životu.

U zaključku, privlačnost je subjektivni i promenljivi aspekt odnosa i flertovanja. Ako primetite da gubite privlačnost, budite otvoreni za razgovor, poradite na sebi i svojoj sreći. Uvek je važno staviti sebe na prvo mesto i biti veran sebi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.