Ovi datumi će biti NAJSREĆNIJI U MAJU 2023. - Evo šta je dobro da uradite tih dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 22:02

Ovi datumi će biti NAJSREĆNIJI U MAJU 2023. - Evo šta je dobro da uradite tih dana

Evo koji dani su u pitanju.

Naravno, pripadnici svih znakova Zodijaka najviše se raduju kraju retrogradnog hoda Merkura, ali to neće biti jedino što nam donosi srećne trenutke.

Predstavljamo vam spisak dana za koje astrolozi kažu da će biti posebno radosni.

Šestog dana meseca maja astrolozi savetuju da se posvetimo intelektualnosti i nefizičkom radu, ukoliko je to moguće. Ovo je vreme za lični razvoj, procvat, širenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znanja, vidika i međuljudskih veza, kada biste mogli da upoznate zanimljive ljude i od njih čujete nešto novo.

Astrolozi predviđaju i da je dobro 6. maja početi pripremu razgovora za posao, ispita i sl.

Ukoliko verujete u manifestacije, noć između 5. i 6. maja je odličan trenutak da se fokusirate na svoju najveću želju.

Venera, planeta ljubavi, ući će u Raka 7. maja, a tu će se zadržati sve do 4. juna, što je vrlo povoljno za, naravno, ljubav i emotivni život.

To je savršen trenutak da priredite voljenoj osobi, prijateljima ili članovima porodice nešto o čemu ste dugo razmišljali, poput iznenadnog poklona bez ikakvog povoda ili nekog sitnog gesta koji će im značiti.

Generalno je to sjajan trenutak za komunikaciju, pa biste mogli da rešite i neki problem.

Sredinom maja Merkur se konačno neće "kretati" retrogradno i kreće napred, što znači da će pripadnike svih horoskopskih znakova zapljusnuti snažan talas pozitivne energije.

Olakšanje konačno stiže, pre svega kada je reč o sitnim problemima u svakodnevici: manja je verovatnoća da će vas uhvatiti kiša, da će vam internet nestati dok radite od kuće, da ćete izgubiti najveću novčanicu...

Ratoborna i ambiciozna planeta Mars će od 20. maja do 9. jula uživati u polju Lava, što znači još jedan nalet pozitivne energije.

Ovo je trenutak koji možete smatrati dobrom prilikom za novi početak jer astrolozi tvrde da od njega sve kreće nabolje, i to vrlo silovito i moćno. Osećaćete se motivisano, za šta god da se usudite, od učenja jezika, preko kućnih poslova, do krupnih koraka za koje se spremate već neko vreme.

To posebno važi za znak Lava, koji će biti domaćin Marsu u navedenom periodu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.