Ove svakodnevne NAVIKE LOŠE utiču na S*KSUALNI život, nakon ovoga nikome nije do akcije

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 14:11

Ove svakodnevne NAVIKE LOŠE utiču na S*KSUALNI život, nakon ovoga nikome nije do akcije

Obrati pažnju i gledaj kako se situacija popravlja.

Ukoliko je vaš seksualni život postao dosadan ili neispunjen, problem možda nije u vešem odnosu sa partnerom već u činjenici da niste zadovoljili ostle fiziološke potrebe, pre ove, a koje utiču na kvalitet seksa.

Tako ne možete imati dobar seks ako niste odmorni i niste spavali 24 sata ili ukoliko vam je stomak prazan.

Spavajte

Više sna povezano je s boljom seksualnom aktivnošću. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jedna studija sa Univerziteta Mičigen tvrdi da su mlade žene koje više spavaju i 14 posto spremnije za seks.

Zapisujte fantazije

Doktorka Laura Berman savetuje da seksualne želje zapisujete, pogotovo ako niste spremni da ih kažete naglas. Zapisujte svoje fantazije i stavljajte u kutijicu. Kad dođe vreme za seks, izvlačite papiriće i ostvarite ih.

Zdrava ishrana

Mediteranska dijeta može da pomogne da rasplamsate seksualnu vatru u sebi, pogotovo kod ljudi s visokim krvnim pritiskom ili s dijabetesom tipa 2.

 Masturbirajte

Stručnjaci savetuju i da više vremena provodite sami. Reč je o masturbaciji. Otkrijte šta vam se sviđa i šta vam odgovara, a to posle "vežbajte" i s partnerom.

Obujte čarape

Istraživači tvrde da grejanje nogu dovodi do grejanja celog tela, zato obujte čarape! Naime, neki naučnici smatraju da se teže opuštamo u krevetu kad su nam stopala hladna. U jednoj studiji Univerziteta Groningen, polovina parova nije mogla da dođe do orgazma, ali kad su im ponudili čarape, uspeh je porastao za čak 80 posto,

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.