Ove kozmetičke proizvode koristite svaki dan, a oni mogu imati negativne posledice po zdravlje

Izvor: Prva.rs, 21.Avg.2017, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove kozmetičke proizvode koristite svaki dan, a oni mogu imati negativne posledice po zdravlje

Portal Women’s Health objašnjava koji su to preparati opasni ako ih koristite više nego učestalo.
Šampon za suvo pranje kose
Ovo je izvanredan izum i od pomoći je svaki put kada ne stignete da operete kosu. Naprskate šampon u obliku sprema i stvar rešena! Međutim, nemojte dozvoliti da vam to pređe u naviku, jer sprej ume da isuši kosu i teme. Trudite se da ga ne koristite više od jednom nedeljno.
Vodootporna maskara
Izbegavajte je jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << isušuje trepavice. Ako već znate da vam je neophodna u nekim prilikama, savetujemo vam da prvo  nanesete običnu maskaru, zatim vodootpornu.
Balzam za usne
Svi volimo balzame za usne, pogotovo u zimskom periodu. Njegovo preterano korišćenje može dovesti do isušivanja kože usana i do toga da vam one postanu imune na negu koju balzam pruža, tako da on neće imati isti efekat kada ga umereno koristite.
Pratite nas i na Viberu!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.