Ove godine je napunila 50, a izgleda BRUTALNO: Glumica otkrila da jede apsolutno SVE, osim JEDNE namirnice! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2022, 06:43

Ove godine je napunila 50, a izgleda BRUTALNO: Glumica otkrila da jede apsolutno SVE, osim JEDNE namirnice! (FOTO)

Kao i mnoge javne ličnosti, kune se u genetiku!

Glumica i članica žirija takmičenja "Britanija ima talenat", Amanda Holden, jedna je od onih od koje zastaje dah gde god se pojavi.

Amanda je 16. februara napunila 51. godinu, a mnogi ne veruju koliko dobro izgleda. Ipak, za njen izgled nije zaslužna isključivo genetika, kako mnoge javne ličnosti imaju običaj da kažu.

A post shared by Amanda Holden (@noholdenback)

Za razliku od njih, Amanda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne krije da se njen stil života odražava i na njen izgled.

Glumica ističe da jede sve, ali umereno, kao i da je veoma fizički aktivna.

Ona je i sada, u vreme korone, a naročito kada je bilo aktuelno zatvaranje u kući, našla način da održava svoju liniju. Redovno vozi bicikl, trči, radi kućne vežbe, a posebno je fan joge, za koju kaže i da je najviše zaslužna za njen izgled.

- Život je prekratak da bi se jelo bez masti, bez šećera, bez alkohola. Ne verujem ni u šta polumasno. Konzumiram punomasni jogur, puter i sir. I razmećem se vikendima. Volim vino - rekla je svojevremeno Amanda.

Međutim, Amanda navodi i da postoji jedan tip namirnice koji ne konzumira, a u pitanju je meso. Ona je odlučila da postane vegeterijanac, iako i dalje jede ribu i morske proizvode.

Glumica kaže da će uvek voditi računa o svom izgledu, pa čak i kada bude imala 90 godina.

Evo kako sada izgleda:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.