Ove boje kose izlaze iz mode: Tri nijanse za koje nikako ne treba da se odlučite tokom 2024.

Izvor: B92, 27.Sep.2023, 06:58

Ove boje kose izlaze iz mode: Tri nijanse za koje nikako ne treba da se odlučite tokom 2024.

Ukoliko želite da promenite boju kose ove nijanse treba da izbegavate.

Mnoge dame kada žele promenu prvo se upuštaju u eksperimentisanje sa kosom, od šišanja do farbanja. Ukoliko razmišljate da promenite boju kose, otkrivamo vam koji trendovi će biti zastareli u 2024. godini:

1. Ledeno plava

Ova nijansa je u pethodnim godinama bila ultra popularna, sada ustupa mesto prirodnijim i delikatnijim tonovima. Plave nijanse pšenice i meda izgledaju ženstveno, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lepo i elegantno. I pored toga, mnogo duže zadržavaju negovan izgled.

2. Ombre

U novoj sezoni treba zaboraviti na tehniku ombre sa klasičnim horizontalnom granicom između tamnih i svetlih nijansi; oštri prelazi tonova više nisu u trendu. Ali glatki i nekontrastni su veoma dobrodošli.

3. Zebra pramenovi

Isticanje kontrasta je takođe stvar prošlosti. Za one koji zaista vole ovu opciju farbanja, postoji aktuelnija alternativa - francuski pramenovi koji izgledaju prirodnije i odlični su za dugu i kratku kosu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.