Ove 3 greške SVI pravimo kada kupujemo džins, izbegnite ih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove 3 greške SVI pravimo kada kupujemo džins, izbegnite ih!

Obratite pažnju kada je kupovina ovog komada garderobe u pitanju.

Ponekad greške koje činite pri kupovini farmerica mogu znatno uticati na vaše zadovoljstvo kupljenim parom. Kako piše Who What Wear, ovo su tri osnovne greške koje ne biste trebale činiti pri kupovini farmerica.

Sunday attire ☺️☺️

A post shared by Xenia Adonts (@xeniaadonts) on Oct 6, 2019 at 11:49am PDT

Trendovi koji nam se iz dana u dan nameću na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu opasno okupirati našu pažnju, što vrlo često rezultira kupovinom komada koji nam uopšte ne pristaje ili koji nosimo svega nekoliko puta, a zatim ga bacimo na dno ormara. Kada je jeans u pitanju, posebno biste se trebale držati podalje od prolaznih trendova i investirati u kvalitet i klasiku.

A post shared by Xenia Adonts (@xeniaadonts) on Aug 18, 2019 at 1:54am PDT

Možda već godinama nosite skinny jeans i ne možete se zamisliti u nekom drugom modelu, no upravo vas to možda deli od pronalaska savršenog para za vas. Skinny jeans sa trona su još prošle godine svrgnule mom jeans, koje stoje većini žena, ali i farmerice koje su sjajne za devojke sa figurom peščanog sata. Stoga, nemojte oklevati i isprobajte nekoliko modela, nikad ne znate šta bi vas moglo potpuno oduševiti.

The bigger the better 🎱 anzeige

A post shared by Xenia Adonts (@xeniaadonts) on Sep 28, 2019 at 5:52am PDT

Znamo da je ponekad vrlo primamljivo kupiti tri para za cenu jednog skupljeg, no taj skuplji par bi vam vrlo verojatno potrajao dvostruko duže od sva tri jeftinija para zajedno. Prilikom kupovine farmerica pre birajte kvalitetnije modele od čvršćeg materijala koji će lepše naglasiti vašu figuru i dati čitavom outfitu skupocen izgled.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.