Ove 2 osobine otkrivaju da je žena vrhunska ljubavnica, sigurno znate bar jednu koja ih poseduje

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 20:56

Ove 2 osobine otkrivaju da je žena vrhunska ljubavnica, sigurno znate bar jednu koja ih poseduje

Takođe, broj seks poza nije toliko bitan, da bi neko bio dobar ljubavnik ili ljubavnica. Evo šta je najbitnije:

Ne osuđujete

Bilo da je u pitanju slušanje partnerovih fantazija ili uživanje u svojim, otvorenost za različite prijedloge i opcije jedna je od karakteristika koja dame čine neodoljivim u očima muškaraca. Imajte uvijek na umu da je u pitanju mašta i da niko ne kaže da ono što vam je partner otkrio morate ikada da učinite. Jednostavno saslušajte >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šta ima da kaže – može se desiti da čujete veoma interesantne stvari.

Inovativni ste

Neko vidi naslon na trosedu, vi vidite odlično mesto za isprobavanje nekih poza. Neko vidi brushalter, vi vidite odlično sredstvo za vezivanje. Budite kreativni i učinite bilo šta zanimljivije od uobičajenih seksualnih aktivnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.