Ovakve reakcije nije očekivala: Džaba, novac ne može kupiti stil

Izvor: B92, 25.Nov.2014, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovakve reakcije nije očekivala: "Džaba, novac ne može kupiti stil"

Dok neke slavne žene objavljuju fotografije na kojima doje kako bi razbile tabue, bogata naslednica Tamara Eklston je to napravila pred fotoobjektivom slavnog fotografa iz nekih potpuno drugih razloga.

Ćerka vlasnika Formule 1 Tamara Eklston otvorila je vrata svog raskošnog doma fotografu Tajleru Šildsu koji je imao zadatak da uhvati "intimne“ trenutke Tamare, njenog supruga Džeja Rutlenda i njihove osmomesečne ćerke Sofi.

Fotografija koja je izazvala najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pažnje je ona na kojoj Tamara doji Sofiju dok njen suprug u ležernoj pozi čita novine. Ona nije naišla na pozitivne kritike, za razliku od pozitivnih reakcija na kakve obično naiđu slavne majke koje objave fotku dojenja.

"Tamara je dokaz da novac ne može kupiti stil i eleganciju“, rekla je jedna korisnica Tvitera, kao komentar na fotografiju.

Ipak, ne pirča se samo o toj fotografiji. Tamara puni stupce tabloida, ali i izaziva reakcije na društvenim mrežama nakon što je izjavila da "ne zna tačnu razliku između hleba i tosta“.

Kako izgledaju fotografije na kojima Tamara doji svoju ćerku možete videti ovde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.