Ovako ona prkosi godinama: Celokupan plan ishrane i fitnes program najlepše žene na svetu!

Izvor: B92, 21.Apr.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako ona prkosi godinama: Celokupan plan ishrane i fitnes program najlepše žene na svetu!

Ona je po peti put proglašena najlepšom ženom na planeti, a svoj izgled duguje fizičkim aktivnostima i izbalansiranoj ishrani koju vam otkrivamo u nastavku...

Magazin "Pipl" po peti put proglasio je glumicu Džoliju Roberts najlepšom ženom na svetu, a ona se veoma obradovala ovoj tituli, te je izjavila da je veoma polaskana priznanjem.

Godine 1991., kada je njen film "Zgodna žena" nizao uspehe, Džulija je takođe dobila ovu nagradu, kao i 2000., 2005., i 2010. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine!

To je ujedno dokaz da njena lepota prkosi godinama, a glumica je već više puta istakla da se tajna krije u harmoničnom i srećnom životu koji vodi, ali i zdravoj ishrani i fizičkim aktivnostima. Kako se hrani i vežba, otkivamo vam u nastavku...

Ishrana

Džulija nije pobronik dijeta, te se trudi da u svom planu ishranu najviše budu zastupljeni sveže voće i povrće. Logično, izbegava brzu hranu, ali nekada sebe časti sladoledom ili nemasnim voćnim jogurtom.

Za lep ten lica i celokupne kože je zaslužan veliki unos vode, a glumica je priznala da je posebno važno držati se što dalje od alkohola.

Fitnes program za tri dana:

Ponedeljak

total Body program za učvršćivanje i oblikovanje mišića 20 do 40 minuta

step aerobik sa koracima 40 minuta

čučnjevi sa izdržajem

sklekovi

trbušnjaci

Utorak

Pilates, 20 do 40 minuta

step aerobik sa koracima, 40 minuta

pilates

Sreda

vežbe za stomak

step aerobik, od 20 do 40 minuta

40 minuta trening sa težinom tela

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.