Ovako je čuveni italijanski pevač govorio o svojoj ženi: Varao sam ali u mom srcu je samo jedna

Izvor: B92, 22.Avg.2023, 20:52

Ovako je čuveni italijanski pevač govorio o svojoj ženi: "Varao sam ali u mom srcu je samo jedna"

Danas je preminuo slavni Italijan pevač i kompozitor Toto Kutunjo čije su hitove "Solo noi" i "L'italiano" osamdesetih i devedesetih, milioni slušalaca su znali napamet.

Još uvijek aktivno putuje, ne umarajući se komplimentima slavenskim ženama, iako ih upozorava na opasnost.

Prve lekcije iz muzike budućem pevaču održao je njegov otac, vojni mornar, koji je voleo da svira trubu. Od 7. godine dečak je počeo da svira trubu i bubnjeve, a zatim je savladao gitaru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i harmoniku. Toto (Salvatore) Kutunjo nikada nije stekao profesionalno muzičko obrazovanje, bio je samouki grumen.

Kutunjo je svoje prve pjesme napisao sa 13 godina, a postao je poznat tek nakon 30-e, kada je Džo Dasin počeo izvoditi njegove kompozicije, a zatim Čelentano, Mirej Matje i Dalida. A 1990. Toto Kutunjo postao je pobednik Evrovizije.

Postao je pravi nacionalni heroj Italije, kojeg u inostranstvu nisu voleli ni manje ni više nego kod kuće. Među ženama je uživao u fenomenalnom uspehu - obožavatelji su ga pratili svuda, a evo koja pesma je postala najpoznatija italijanska kancona svih vremena.

Kutunjo nije skrivao činjenicu da je oženjen i da nikada neće napustiti svoju suprugu Karlu, ali afere mu nisu bile strane

"Volim žene, sviđa mi se sve na njima, čak i mane, rekao je jednom prilikom pevač.

Karla je vremenom već mirno prihvatala činjenicu da njen suprug provodi puno vremena sa svojim vanbračnim sinom, ali jednom je vest o njegovom pojavljivanju za nju postala prava drama.

Ipak, morala je da prihvati da joj je muž neveran, a Kutunjo je u intervjuu priznao:

"Zapravo sam opasan i vrlo pametan! U braku može da postoji samo jedan problem - nevera. Opasno je da se u nekom trenutku neko slomi i promeni. Ali ja sam umetnik i treba mi inspiracija. Da, varao sam. Ali ja imam samo jednu ženu u srcu - to je moja supruga.

Mnoge žene su želele da budu pored čuvenog umetnika Tota Kutunja. A sa Salvatoreom, koji u to vreme nije imao veliko ime ni novac, bila je samo supruga Karla. Bila je iz bogate porodice i volela me kao jednostavnog momka. Na ovome sam joj jako zahvalan. A danas je naša ljubav prerasla u nešto više.

Na pitanje da li mu žene podstiču kreativnost, rekao je:

"Naravno. U poslu mi pomažu žene, vino i muzika. Tu dobijam inspiraciju. Inspiraciju crpim i iz svega što se događa na svetu. Često pišem one pesme koje bih zaista voleo da živim. Ili u svojim pesmama delim priče koje sam doživeo. Sve zavisi od stanja duha.

U SSSR je prvi put došao 1986. godine, a od tada broj njegovih obožavatelja u zemljama postsovetskog prostora samo raste. Tokom svoje prve posete, rekao je:

" Tada nisam imao pojma koliko je popularan u Sovjetskom Savezu. Imao sam 15 koncerata u Lužnikiju, a zatim 14 u Sankt Peterburgu. Sećam se da me je na svakom nastupu u Lužnikiju pratila pratnja automobila sa posebnim čuvarima.

Pevač se nije ustručavao od komplimenata Slovenima i priznaje da su oni romantičniji od Italijana. Ali, upozorio je obožavatelje na preterani fanatizam i egzaltaciju. Kaže da nikada ne bi pristao na dugoročnu vezu s Ruskinjom - ne bi izdržao stres zbog "eksplozivne mešavine temperamenta i melanholije".

2007. godine pevaču je dijagnostikovan maligni tumor. Podvrgnut je složenoj operaciji, nekoliko hemoterapija i na neko vreme je prestao da nastupa. Ali, uspeo je tada da izdrži sve poteškoće, da se oporavi i, na radost obožavatelja, da se vrati na scenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.