Ovako je Adel smršala 45 kilograma: Ishrana je ipak igrala veliku ulogu

Izvor: B92, 31.Maj.2020, 12:54

Ovako je Adel smršala 45 kilograma: Ishrana je ipak igrala veliku ulogu

Kao što je već dobro poznato, pevačica Adel uspela je da se "prepolovi", smršavši oko 45 kilograma. Sada znamo i kako joj je to pošlo za rukom.

Njena dramatična transformacija rezultat je niskokaloričnih obroka koji su joj dostavljani direktno na adresu.

"Adel je toliko htela da smrša, da je odlučila da koristi uslugu dostave obroka kompanije koju joj je preporučila Kejti Peri", rekao je izvor za britanski San.

"Ona im je jasno stavila do znanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ne želi da gladuje i da hoće zdravu hranu, pa je odabrala uravnoteženi meni sa kontrolisanim kalorijama. I dalje je imala tri obroka dnevno i nije se odrekla nijedne vrste hrane, ali je unosila samo do 1.700 kalorija. Nikad nije bila fan kuvanja, pa je ovo bio sjajan plan", rekao je izvor.

Neka od ovih jela koja sadrže nizak nivo ugljenih hidrata su salata od ćuretine, pileći hamburgeri i pečeni losos.

Iako su stručnjaci ranije tvrdili da nije u pitanju dijeta, izgleda da je ishrana ipak imala udela u Adelinoj transformaciji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.