Ovako izgleda iskrivljena slika o fizičkom izgledu iz ugla jednog umetnika

Izvor: Savršena.com, 07.Avg.2015, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda iskrivljena slika o fizičkom izgledu iz ugla jednog umetnika

Mladi umetnik Jo Cabezas napravio je po mnogo čemu neobičnu izložbu koju je pripremao čitava 4 meseca.
Ovaj multitalentovani mladić je iskombinovao svoj talenat za slikanje i fotografiju i, pre svega, svest o pogrešnim vrednostima našeg doba koje uključuju težnju za što mršavijim telom kod žena (što dovodi do anoreksije i bulimije) i želju za što razvijenijim mišićima kod muškaraca (što neretko uključuje i uzimanje veštačkih supstanci).
Pored toga, on se >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << osvrnuo i na besmislenu sliku o savršenoj ženi zbog čega mnoge pripadnice lepšeg pola nose bolne i nezdrave korsete u kojima jedva mogu da se kreću. Tu je i negativan stav izražen prema ejdžizmu, tj. diskriminaciji na starosnoj osnovi, zbog čega sve manje žena dostojanstveno stari i pretvara se u klovnove sa isuviše zategnutim licem koje je na ivici pucanja.
***Ukoliko ste propustili: I dalje lepotice: Ove poznate dame stare bez pomoći plastične hirurgije

Izvor: Boredpanda.com

Nastavak na Savršena.com...






Povezane vesti

Ovako izgleda iskrivljena slika o fizičkom izgledu iz ugla jednog umetnika

Izvor: 011vodič.com, 07.Avg.2015

Mladi umetnik Jo Cabezas napravio je po mnogo čemu neobičnu izložbu koju je pripremao čitava 4 meseca.. Ovaj multitalentovani mladić je iskombinovao svoj talenat za slikanje i fotografiju i, pre svega, svest o pogrešnim vrednostima našeg doba koje uključuju težnju za što mršavijim telom kod...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.