Ovaj letnji odevni komad vlada modnim svetom i to sa punim pravom FOTO

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 08:28

Ovaj letnji odevni komad vlada modnim svetom i to sa punim pravom FOTO

Leto je sezona koje navodi na to da izvučete svetle, sveže i providne komade iz ormara, pa je tako jedan od najklasičnijih odevnih predmeta za letne dane bela haljina.

Bez obzira na to da li ste na plaži, u romantičnoj šetnji gradom ili na elegantnom događaju, bela haljina uvek je dobar izbor, a ove godine je itekako posebna popularna!

Kao i svaki drugi komad odeće, i bela haljina kupuje se prema vašem obliku tela i upravo je na taj način valja odabrati prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kupovine, a naravno da one dolaze u različitim materijalima i teksturama te dužinama.

Ako se do sada niste udostojili da probate i nosite belu boju, naša preporuka je da se svakako odvažite i da probate jer uz kombinaciju s pravim modnim dodatcima, ali i pravilnim održavanjem postaće vaš must-have odevni predmet!

Kako biste pronašli inspiraciju, odabrali smo autfite poznatih blogerki i modnih influenserki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.