Ovaj komad NAKITA je 90-ih bio vrlo popularan, a danas se vraća u modu! I ne, nije reč o zlatnim kajlama

Izvor: Prva.rs, 12.Feb.2018, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj komad NAKITA je 90-ih bio vrlo popularan, a danas se vraća u modu! I ne, nije reč o zlatnim kajlama

Međutim, još jedan modni detalj je tada bio hit - ogrlica sa školjkama koju smo čuvali kao suvenir sa letovanja. 
Međutim, tu ogrlicu devojke nose svakodnevno. Sada je ona "must have" modni komad, a možemo samo pretpostaviti koliko će biti zastupljena ovog leta. 
Nose se razne varijante ovih ogrlica, od srebrnih i zlatnih do onih koje su napravljene od pravih školjki, a sve zavisi od stila osobe koja je nosi. Možete da je napravite i same, ako ste dovoljno kreativne. Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << one lenje kojima je lakše da izdvoje iz svog novčanika, verujemo da će ovakve ogrlice uskoro moći da nađu i u svim popularnim buticima, piše index.hr.


Pratite nas i na Viberu!

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Vraćaju se 90-te: Ovaj komad nakita je ponovo u modi

Izvor: Luftika.rs, 13.Feb.2018, 10:36

Šuškave trenerke, Air Max patike i kajla oko vrata su definitivno jedan od sinonima za vreme 90-ih prošlog veka.. Međutim, još jedan modni detalj je tada bio hit – ogrlica sa školjkama koju smo čuvali kao suvenir sa letovanja.. . . My New #bohonecklace on #dawanda_pl #boho #bohostyle #jewellery...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.