Ovaj detalj na sandalama je hit: Nosićemo ih sve do jeseni, s niskom ili visokom štiklom

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 10:59

Ovaj detalj na sandalama je hit: Nosićemo ih sve do jeseni, s niskom ili visokom štiklom

Nosićemo ih sve do jeseni, bilo u dnevnoj ili u večernjoj varijanti.

Ovog proleća će zaživeti sandale s mašnom, bilo da ih volite s niskom petom ili visokom štiklom - u svim bojama i u svim modelima, mašna će biti apsolutni hit i u prodavnicama već možete primetiti takve modele.

Mašna simbolizuje romantiku, ženstvenost, eleganciju, razigranost...i s dolaskom proleća mnoge žene je obradovalo što su ponovo u trendu. Iako su se pojedini modeli nosili i prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine, u ovoj sezoni očekujemo da će ih mnogo više biti u izlozima i da će ponuda biti daleko veća.

Osim mašne, ponovo će biti popularna mala štikla, od 2,5 do 5 cm, poznatija kao "kitten heel". Sandale s malom petom su već preplavile onlajn prodavnice poznatih brendova, a takođe dolaze u raznim bojama.

Crne sandale koje idu u špic su uvek moderne, a možete ih nositi uz svaku odevnu kombinaciju. Male mašne su odavno već dodatak na baletankama, ali ne privlače toliku pažnju kao cipele s ovim detaljem.

Cipele s mašnom idealne su i za dnevne i za večernje kombinacije, a nosićemo ih sve do jeseni, bilo da su ravne, s malom ili s većom potpeticom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.