Ovaj RECEPT će postati tvoj omiljeni DORUČAK: Kajgana koja je ODUŠEVILA internet ima jedan TAJNI sastojak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 21:07

Ovaj RECEPT će postati tvoj omiljeni DORUČAK: Kajgana koja je ODUŠEVILA internet ima jedan TAJNI sastojak!

Oni koji su ga isprobali tvrde da nisu okusili ništa bolje.

Recept za ekstra kremastu kajganu postao je viralan, a oni koji su ga isprobali tvrde da nisu okusili ništa bolje.

Kenji Lopez-Alt, američki kuvar, podelio je na internetu recept od samo tri koraka za savršenu kajganu. Jedan sastojak koji mijenja celu priču je, otkriva, skrob.

Samo mala količina skroba sprečiće da se jaja posuše i ostanu tvrda - baš suprotno, biće mekana i sočna, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Mirror".

Sastojci:

Priprema:

Kada je u pitanju priprema, Kenji preporučuje da umutite skrob s jednom i po kašikom vode kako biste razbili grudvice. Zatim dodajte pola količine maslaca, jaja i so i sve mutite dok ne dobijete homogenu smesu. Zagrejte jednu kašiku vode u tiganju na srednjoj do jakoj vatri, dodajte dve kašike maslaca i čekajte da se napravi penica, otprilike 10 sekundi. Dodajte smesu s jajima, pa okrećite i mrvite jaja otprilike dva minuta.

Poslužite odmah dok je toplo. Prijatno!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.