Ovaj PRIRODNI melem ELIMINIŠE višak masnoće i vode iz organizma: Obim struka se DNEVNO smanjuje za 1 cm!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 18:17

Ovaj PRIRODNI melem ELIMINIŠE višak masnoće i vode iz organizma: Obim struka se DNEVNO smanjuje za 1 cm!

Uzimajte ovaj melem tokom 3 sedmice i gledajte kako se obim struka smanjuje.

Ovaj melem eliminiše višak masnoće i vode iz organizma, poboljšava funkciju mozga, poboljšava pamćenje, poboljšava sluh i vid.

Glavni sastojci ovog recepta su sveži ren, neprskani limuni s korom i med. Već je puno rečeno o medu i limunu, stoga ćemo se sada, pre recepta, kratko osvrnuti na ren.

U ishrani se najčešće upotrebljava koren rena, ali izuzetno su ukusni i pomalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pikantni mladi listovi biljke. Zbog svog sastava (vitamin C, kalijum, vitamin B1, vitamin B6, gvožđe, kalcijum, vitamin B2, magnezijum, fosfor). Ren je osim gurmansko, izuzetan i kao lekovito sredstvo.

Neizostavan je dodatak raznim jelima, posebno uz masnu hranu jer pomaže da se lakše svari. Ren čisti organizam, ubrzava metabolizam, otklanja umor, pa se najviše preporučuje dijabetičarima. Podstiče razmnožavanje i razvoj korisnih bakterija u crevima.

Svež koren može se koristiti preko cele godine, ako se pravovremeno zakopa u vlažan pesak ili drži u podrumu. Ako imate veći koren, možete izrendati potrebnu količinu, a ostatak zamotati u aluminijumsku foliju i ostaviti u frižideru u kutiji za povrće.

Ako želite da vam izrendani ren ostane svež i nakon tri nedelje, pomešajte ga sa kašičicom šećera i 4 kašike limunovog soka ili sirćeta. U dobro zatvorenoj tegli, ren može stajati u frižideru do 3 sedmice.

Recept napitka za mršavljenje

Sastojci:

Postupak:

Izmiksajte u blenderu 125 grama rena. Uzmite tri limuna, rasecite ih, izvadite iz njih semenke, pa ih zajedno sa korom takođe izmiksajte i pomešajte sa renom. U to dodajte tri kašike meda i sve dobro izmešajte.

Čuvajte ovaj napitak u zatvorenoj teglici u frižideru. Uzimajte po jednu malu kašiku melema dva puta dnevno uz obroke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.