Ovaj ORGAZAM je ženama važniji i od G tačke, garantuje maksimalno ZADOVOLJSTVO – evo kako da ga postignete

Izvor: Telegraf.rs, 08.Apr.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj ORGAZAM je ženama važniji i od G tačke, garantuje maksimalno ZADOVOLJSTVO – evo kako da ga postignete

Doživeti vrhunac u isto vreme kad i partner jedan je od najlepših seksualnih stvari koju možete iskusiti, jer svaki osećaj je lepši kada se doživi zajedno. Mnoge žene i ne dožive orgazam tokom seksa, a možete misliti koliko je teško to ostvariti u isto vreme.

Foto-ilustracija: Profimedia

Simultani orgazmi postoje, ali zahtevaju rad i posvećenost. Da bi doživeli zajednički orgazam, morate da naučite da kontrolišite svog partnera, posebno se to odnosi na muškarce, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kojima je mnogo manje dovoljno da dostignu vrhunac.

"Ova vrsta orgazma može se lakše dostići preko oralnog seksa i stimuliranja klitorisa. U mnogim pozama nećete doživeti klitoralnu stimulaciju ako podsvesno ne uspostavite kontakt sa partnerom. Pored toga, dok vas dira, možete ga navoditi ili sami preuzeti kontrolu G tačke", objašnjava Ava Kadel, autor priručnika za oralni seks "The Pocket Idiot's Guide to Oral Sex".

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Prvi rezultati vidljivi posle malo vežbe

Početak bi trebalo da bude spor, neka u vas ulazi do pola, simulirajući tako dodire usana ili prstiju. Kako vaš partner bude prodirao dublje, dirajte se kako bi bile stimulisane i u unutra i spolja. Kako muškarci ranije dostignu orgazam, potrebno je da ženi date vreme. Neka jača polovina u prvih desetak minuta oralno ili ručno zadovoljava ženu, kojoj je prosečno potrebno između 10 i 20 minuta.

Šta ako to učini pre vas?

Nemojte da se obeshrabrite ili odustanete ako vas partner preduhitri nekoliko puta. Što češće budete pokušavali da doživite klimaks zajedno, lakše ćete ga i ostvariti. Najbolje je da pokušate sa pozom u kojoj je žena gore, jer na taj način ona može da kontroliše tempo. Kada osetite da vam je partner blizu vrhunca, upsorite ritam i malo se izdignite tako da samo vrh njegovog penisa bude u vama.

Ako je na korak od ejaklulacije, prekinite odnos i nežno mu stisnite vrh penisa na pet sekundi. Na taj način ćete zaustaviti protok krvi u penisu i samim tim smanjiti mu uzbuđenje.

Ne zaboravite, partner mora dobro da vas poznaje. Stručnjaci kažu da je verovatnoća za istovremeni orgazam mnogo veća kod parova koji su dugo zajedno i dobro se poznaju.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.