Ovaj HLEB ti POMAŽE da SMRŠAŠ: Podstiče PROBAVU, daje osećaj SITOSTI i povećava nivo energije

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 21:12

Ovaj HLEB ti POMAŽE da SMRŠAŠ: Podstiče PROBAVU, daje osećaj SITOSTI i povećava nivo energije

Obavezno ga uvrsti u svoj meni.

Ukoliko si spremna za dijetu, ali nikako ne možeš da se odrekneš hleba, koji zapravo i pravi najveći problem sa kilogramima, onda imamo recept za tebe, a reč je o ovsenom hlebu koji je ukusan i zdrav. Priprema se sa ovsenim pahuljicama.

Ovsene pahuljice imaju brojne zdravstvene blagodeti, bogate su gvožđem, magnezijumom, citaminom B1 i cinkom, odličan su izvor vlakana, posebno beta-glukana koji podstiče regulisanje nivoa holesterola i šećera u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krvi.

Ovaj hleb je idealan za sve koji žele da usvoje zdrave navike u ishrani ili žele da skinu višak kilograma. Zamenite hleb od belog brašna integralnim ovsenim hlebom - osim što ćete se zdravije hraniti i podstaći mršavljenje, imaćete više energije i obradivaćete svoj sistem organa za varenje.

Recept za zdrav ovseni hleb

Sastojci:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.