Ova seks poza omogućava duboku penetraciju i puno užitka, ali potrebne su jake ruke

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 20:22

Ova seks poza omogućava duboku penetraciju i puno užitka, ali potrebne su jake ruke

"Y" seksualni položaj obećava ultra duboku penetraciju, ali zahteva malo snage – u rukama. Uvek je dobro začiniti stvari u spavaćoj sobi, a ova poza obećava puno dodatne strasti.

Želite li dublje, uvek vredi isprobati položaj koji pruža maksimalno zadovoljstvo. Lako je upasti u istu staru rutinu, ponekad odabir istih poza može biti dosadan i treba dodati malo začina u spavaću sobu.

Ako želite malo inspiracije, ovaj super položaj u stilu slova "Y’"obećava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << duboku penetraciju i puno užitka. Jedina stvar koja vam treba je pristojna snaga gornjeg dela tela i zdrav donji deo leđa. Ako ste u dovoljnoj formi da se potrudite – ima mnogo razloga zbog kojih bi trebali da probate.

Za one koji nikad nisu čuli za pozu u stilu "Y", postoji razlog zašto nosi to ime. To je zato što bi se tela trebala spojiti u oblik slova "Y". Da bi se to moglo dogoditi, partner mora biti na vrhu i iza. U međuvremenu partnerka mora osigurati da je licem okrenuta prema dole pre nego što se postavi na način da joj glava i torzo vise preko stranice kreveta.

U ovom položaju, takođe treba biti okrenut prema podu, a ruke spustiti prema dolje, jer ruke služe kao potpora, celo vreme. Ovo je važno jer sprečava pomeranje za vreme penetracije.

Takođe je bitno da se partner postavi tako da je njegov torzo iznad ivice kreveta i da bude postavljen iznad partnerke. Zatim će koristiti svoje ruke i malo fleksibilnosti leđa, kako bi se poduprli. Njegov torzo treba biti u vazduhu, ali će im kukovi biti u savršenom položaju za penetraciju. Partner takođe može koristiti stranu kreveta da se podupre ili može koristiti partnerkine bokove. Ako ste ljubitelj doggy položaja, verovatno će vam se svideti ovaj potez.

Sve dok oba partnera imaju pristojnu snagu ruku da se mogu podupreti, spremni su za ovu poslasticu, jer ugao zaista dopušta duboku penetraciju. To je zato što će bokovi partnerke biti pod ekstremnim uglom kako bi se omogućio maksimalni užitak i veća je verovatnost da će G-tačka biti pogođena

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.