Ova nijansa plave boje biće najveći trend leta: Evo šta savetuje frizerka Bijonse

Izvor: B92, 29.Maj.2023, 14:54

Ova nijansa plave boje biće najveći trend leta: Evo šta savetuje frizerka Bijonse

Kako vreme počinje da se menja i dolaze sve topliji dani, tako se obično javlja želja da posvetlimo kosu.

Ako se pitate koje su boje kose u trendu ovog leta, odogovr je tu i svideće se svima koji vole platinaste, plave nijanse.

Frizerka i koloristkinja u čijim je rukama kosa Bijonse, Rita Hazan, otkrila je da je jedna od boja kose koju bi trebalo da tražite ove godine - žućkasto plava.

"Izašla je pepeljasta nijansa i došala je puter nijansa", otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Rita za Who What Wear.

Plava nijansa ovog leta je u znaku sunčane topline

Frizeri savetuju da tražite svetlije pramenove oko lica sa blistavim svetlim tonovima na krajevima. Ovo će vam dati onu mešavinu svetlih i tamnijih pramenova koji su neophodni za kreiranje puterastog izgleda. Puterasta nijansa je dobra i za plavuše i za brinete, što je retka pojava kada je u pitanju plava boja kose.

Međutim, pošto je to toplija boja, puterarto plava će izgledati najbolje ako imate topli ili neutralni podton kože.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.