Otkriveno zašto KRALJICA ELIZABETA nije htela da ČUJE za svoju UNUKU! Kažu da zbog ovoga što su uradili Megan i Hari bila BESNA KAO RIS

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 17:04

Otkriveno zašto KRALJICA ELIZABETA nije htela da ČUJE za svoju UNUKU! Kažu da zbog ovoga što su uradili Megan i Hari bila BESNA KAO RIS

Svađa između princa Harija i kraljevske porodice, naročito oko imena njegove ćerke Lilibet, privukla je intenzivnu medijsku pažnju. Tvrdnje da je pokojna kraljica bila "besna" zbog korišćenja njenog nadimka dodatno su produbile kontroverze. Intimna dešavanja u britanskom kraljevskom domu ostaju intrigantna tema, a uprkos tvrdnjama, javnost prati razvoj situacije između Saseksa i kraljevske porodice

Svađa između princa Harija i kraljevske porodice, posebno u vezi imena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegove ćerke Lilibet, postala je predmet intenzivne medijske pažnje. Nakon što je jedan autor izneo tvrdnje da je pokojna kraljica "besna" zbog toga što je Harijeva ćerka dobila ime po njoj, javnost je sve više intrigirana unutarzadarskim dešavanjima u britanskom kraljevskom domu.

Lilibet, ime koje je kraljica Elizabeta II koristila u porodici, postalo je predmet kontroverzi i neprijatnosti između Harija i ostatka kraljevske porodice. Neki smatraju da je odavanje počasti pokojnoj kraljici bilo iskreno, dok drugi vide to kao pokušaj održavanja povezanosti s kraljevskim imenom uprkos nesuglasicama.

2021. godine, kada je rođena princeza Lilibet Dajana Mauntbaten-Vindzor, objavljeno je da kraljicu Elizabetu "vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nisu pitali da daju ime svojoj ćerki Lilibet", prema izvoru iz Palate. Da stvar bude gora, iza imena male princeze krije se i do sada javnosti nepoznato značenje koje se kraljici nije svidelo.

Usred izveštaja, u kojima se u to vreme tvrdilo da je par razgovarao sa kraljicom pre Lilibetinog rođenja i imenovanja, izvor iz palate osporio je te tvrdnje Bi-Bi-Siju.

Ali portparol Saseksa je insistirao da ne bi koristili ime da kraljica nije bila odobrila. Portparol je rekao: - Vojvoda je razgovarao sa svojom porodicom pre imenovanja – u stvari, njegova baka je bila prvi član porodice kojeg je pozvao.

- U toku razgovora, on je izrazio njihovu želju da ime njihove ćerke bude Lilibet u čast njoj. Bez njenog odobrenja, to ime ne bi koristili.

A sada se tvrdi da se kraljica Elizabeta bila "razbesnela" zbog Harijeve i Meganine lažne tvrdnje da je dala blagoslov da se njihova ćerka zove Lilibet, što je bio kraljičin nadimak iz detinjstva.

Pokojnu kraljicu su njen otac kralj Džordž VI, kraljica majka i njena sestra, princeza Margaret, kao i njen suprug princ Filip, nazivali Lilibet. Neki od njenih bliskih prijatelja takođe su koristili intiman nadimak.

Prema novoj biografiji pisca Roberta Hardmana, koja nosi naslov "Čarls III: Novi kralj, novi dvor" tvrdi se drugačije: - Jedna osoba je u privatnom sećanju izjavila da je Elizabeta II "bila besna kao nikada pre" 2021. godine, nakon što su Saseksi objavili da su dobili njen blagoslov da svoju ćerku nazovu Lilibet, nadimkom koji je kraljica koristila u detinjstvu.

- Par je kasnije uputio upozorenja o sudskim postupcima protiv svakog ko se usudi da sugeriše drugačije, kao što je to uradio Bi-Bi-Si. Međutim, kada su Saseksi pokušali da privuku palatu da podupre svoju verziju događaja, bili su odbijeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Otkriveno zbog čega je kraljica Elizabeta bila ljuta na Megan i Harija

Izvor: B92, 15.Jan.2024

U najnovijoj biografiji kraljevske porodice Roberta Hardmana, pod nazivom Čarls III: Novi kralj. Novi sud, The Inside Story je otkrio kako su princ Hari i Megan Markl razbesneli pokojnu kraljicu Elizabetu II, godinu dana pre njene smrti...Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.