Otkrivamo: Da li možemo da pričamo o dobrom s*ksu bez orgazma?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivamo: Da li možemo da pričamo o dobrom s*ksu bez orgazma?

Orgazam je nešto čemu teži svaki seksualni odnos.

Svesni smo da postoji pritisak s obe strane: muškarca da dovede ženu do orgazma kao potvrdu njegove uspešnosti i žene da postigne veliko O i tako zadovolji i sebe i partnera.

Ljudi koji imaju problem sa postizanjem orgazma reći će da je on važan za dobar seks, ali osobe koje nemaju problem s tim će vam reći da seks bez obzira na orgazam može da bude dobar ili loš.

Seksualni čin je doživljaj koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čini puno elemenata koji treba da budu ispunjeni kako biste ga nazvali savršenim i jedan od njih jeste orgazam.

Istina je da žene teže doživljavaju orgazam, a neke ga čak nikada ni ne dožive. Dok mnogi smatraju da je to problem u glavi, rezultati jednog istraživanja pokazuju da je krivica na oba pola.

Ranija istraživanja pokazuju da je veliki broj žena spreman da zadovolji svog partnera i nakon toga mirno utone u san bez i da su same zadovoljene.

Porazan je rezultat ankete prema kojoj čak 75 odsto žena je bilo s muškarcima s kojima nisu imale orgazam i koji za to nisu ni marili.

Kako god bilo orgazam jeste ta zlatna završnica oko koje se cela priča vrti, pa ako imate problem s postizanjem, onda je vreme da se vaš partner i vi posvetite tome.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.