Otkrila tajnu: Zbog ovoga je vitka čak i tokom praznika

Izvor: B92, 26.Dec.2014, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrila tajnu: Zbog ovoga je vitka čak i tokom praznika

Glumica Skarlet Johanson jedna je od najprivlačnijih žena Holivuda. Evo kako joj polazi za rukom da održi savršenu liniju čak i u vreme praznika…

Glumica Skarlet Johanson može da se pohvali jednim od najprivlačnijih tela na svetu, a kako joj uspeva da ostane vitka i tokom novogodišnjih i božićnih praznika, lepa tridesetogodišnjakinja otkrila je u intervjuu za magazin “People”.

“U pretpraznično vreme uvek se trudim da što više posećujem teretanu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jedino tako me ne grize savest kada se bacim na hranu!”, izjavila je Johanson.

“U mojoj porodici se, po običaju, spremaju razne tradicionalne poslastice, a tako ću Božić provesti i ja – u kuhinji. Volim da kuvam. I volim da gledam stare filmove. Verovali ili ne, moj omiljeni praznični film je ‘Sam u kući 2’!”, zaključila je glumica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.