Otac donirao jetru svojoj ćerki: Mislili smo da je borba završena... VIDEO

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 15:31

Otac donirao jetru svojoj ćerki: "Mislili smo da je borba završena..." VIDEO

Rođena je dva meseca pre termina i tek što je došla na svet izgubila je sestru bliznaknju, a odmah je započela i svoju bitku za život.

"Pluća i svi drugi organi su bili nedovoljno razvijeni, bila je na kiseoniku, respiratoru i borba je počela od prvog dana. Posle otpuštanja iz bolnice mislili smo da je borba završena, ali kasnije smo saznali da je ona kandidat za tranplantaciju jetre", priča otac male Anike, Aleksandar Topalović koji je svojoj ćerki i donirao jetru. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Da joj je neophodna transplantacija jetre roditelji male Anike su saznali u njenom petom mesecu života. Ova operacija se ne radi u Srbiji, jer je beba bila previše mala, tako da je tranplantacija izvedena u Italiji. Kako se Anika sada oseća, kako su izgledali dani pred i posle same operacije, ali i priče Željke Bojić, koja i dalje čeka da se za nju nađe spasonosni donor jetre i Mladen Todić, koji je posle dve i po godine na listi čekanja dobio organ pogledajte u videu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"MISLIO SAM DA ĆE MI DETE UMRETI" Ispovest oca koji je DAO JETRU svojoj ćerkici: "Moja Anika je sada POTPUNO ZDRAVA"

Izvor: Blic, 03.Jan.2024, 14:36

"Anika Topalović je rođena dva meseca pre termina. Na Institutu za neonatologiju boravila je tri meseca. Od samog starta je bila u životnoj opasnosti. Pluća su joj bila nerazvijena, borba je bila od prvog dana", započinje svoju ispovest Aleksandar Topalović, otac male Anike.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.