Oscar de la Renta vjenčanice 2014

Izvor: Naša Svadba, 09.Dec.2013, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oscar de la Renta vjenčanice 2014

Óscar Arístides Ortiz de la Renta Fiallo (rođen 22. srpnja 1932) je Dominikansko-američki modni dizajner. Tijekom 1960-tih je postao poznat kao jedan od dizajnera Jacqueline “Jackie” Kennedy.  Ovaj nagrađivani dizajner je radio za Lanvin i Balmain. No njegova modna kuća je danas svjetski poznata po tome što oblači najpoznatije ljude svijeta, od filmskih zvijezda do plemića. De La Renta posebno je poznat po svojim kreacijama s crvenog tepiha i večernjim haljinama.
No svi modni dizajneri kad tad podlegnu dizajniranju vjenčanica. To je izazov, jer imamo osjećaj da je sve dobro već izmišljeno i postoji. Bijela haljina, ovakav onakav kroj i to je to. Ali baš u tome je čar dizajniranja vjenčanica, treba naći nešto novo...

Nastavak na Naša Svadba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Naša Svadba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Naša Svadba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.