Opušta NERVE, stimuliše rad creva, JAČA IMUNITET: Ovaj ČAJ će vas najbrže OSVEŽITI, ali NIJE za TRUDNICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 22:42

Opušta NERVE, stimuliše rad creva, JAČA IMUNITET: Ovaj ČAJ će vas najbrže OSVEŽITI, ali NIJE za TRUDNICE

Izbegavajte ga ukoliko imate problema sa varenjem.

Čajevi su pored hidratacije vode, siguran puta do zdravlja. Čiste organizam od toksina, podstiču rad bubrega i dobri su za jetru. Ipak, ne prijaju svi čajevi, zato je potrebno da probate razne dok ne pronađete upravo one koji prijaju vašem organizmu.

Đumbir je veoma zdrav, ali se ne preporučuje svima. Ukoliko imate problema sa organima za varenje i crevima, trebalo bi da izbegavate čaj od đumbira, jer može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izazvati nadutost, gasove, ne preporučuje se ni nakon operacije, ali i u trudnoći jer može izazvati grčeve.

Ipak, ukoliko nemate gore navedene smetnje i niste trudni, možete ga piti jer pozitivno utiče na zdravlje.

Čaj od đumbira je posebno koristan za vaše zdravlje

Potrebno je:

Priprema:

Đumbir oljuštite i isecite na tanke komade. Stavite đumbir u kipuću vodu i ostavite da se kuva 15-20 minuta na tihoj vatri. Nakon toga, sklonite đumbir s vatre i ostavite u vodi još 5 minuta. Procedite čaj i zasladite ga medom i po želji dodajte sok od limuna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.