Opsesija: Prvo Kim, sada i Rita Ora FOTO

Izvor: B92, 25.Jan.2022, 14:26

Opsesija: Prvo Kim, sada i Rita Ora FOTO

Slavne zvezde izgleda imaju novu omiljenu boju.

Nedavno je rijaliti zvezda Kim Kardašijan uslikana na plaži na Karibima dok je snimala novu kampanju za svoj brend donjeg veša i kupaćih kostima SKIMS.

Tom prilikom, zanosna crnka je pozirala kupaćem kostimu plave boje koji je sama i dizajnirala.

Intenzivno plava boja je dominirala snimanjem, a samo par dana kasnije u Sidneju paparaci su uslikali pevačicu Ritu Oru koja je krenula u teretanu u sportkoj majici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i helankama iste boje.

Sigurni smo da su pokrenule novi trend u domenu boja, a složićete se, da su pravo osveženje u moru tamnih i zagasitih boja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Rebel, šetaj": Glumica se bukvalno osušila FOTO

Izvor: B92, 25.Jan.2022

Rebel Vilson (41) paparaci su slikali ispred jednog restorana u Holivudu.. i jednostavno ne možemo da verujemo koliko glumica izgleda drugačije.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.