Oprala je prozore ovom TEČNOŠĆU, a sada više nema PROBLEMA sa PAUKOVIMA, od ovoga BEŽE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 13:07

Oprala je prozore ovom TEČNOŠĆU, a sada više nema PROBLEMA sa PAUKOVIMA, od ovoga BEŽE!

Rešite ih se pre nego što vam okupiraju kuću!

Sa dolaskom proleća i lepog vremena, pored lepog vremena, dolaze i neke druge stvari, ne tako prijatne. Sve je više paukova koji ulaze u kuću, pletu mreže, a pored toga što ih se neki ljudi i boje, mogu biti veliki problem u domaćinstvu i praviti nepotreban dodatni posao.

Ovo su sjajni trikovi uz pomoć kojih ćete ih se reširi, a da ih ne ubijete.

Jabukovo sirće

Pomešajte jednu šolju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sirćeta, jednu kašičicu ulja, šaku crnog bibera i jednu kašičicu deterdženta za pranje sudova.

Smesu pošpricajte po prozorima i vratima.

Esencijalna ulja

Kupite esencijano ulje nane ili eukaliptusa. Postoje dve opcije: možete da ga nanesete oko vrata i prozora tako nerazblaženo, ili ga možete razblažiti sa vodom, sipati u fajtalicu i onda raspršiti pomalo oko vrata i prozora svaki dan.

Kako god okrenete, paukovi ne podnose ove mirise. Osim ova dva, ne vole ni miris čajevca, ruže, cimeta, citrusa i lavande, tako da možete da birate onaj koji se vama dopada.

Jedite limun i pomorandže

Pauk mrzi miris citrusa, te držanje citrusnih voća u kući i konzumiranje ovih voćki sigurno će ih oterati.

Operite prozore

Pranje prozora s amonijakom i vodom takođe pomaže. Kada su prozori suvi, pređite preko njih novinama i kerozinom. Kerozin ispari, ali ostavi miris koji odbija paukove.

Zasadite nanu ili lavandu

Jeste cimanje, ali, paukovi ih mrze. A i lepo izgleda, jednom kad završite sa tim poslom i biljke počnu da rastu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.