Oporavite kosu do neprepoznatiljivosti: Ovaj rastvor će preporoditi vašu kosu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oporavite kosu do neprepoznatiljivosti: Ovaj rastvor će preporoditi vašu kosu

Oduševićete se!

Da bi vaša kosa zablistala, da bi postala bujnija, da bi bila manje masna i manje oštećena nije vam potrebno da kupujete gomilu skupih proizvoda za negu vlasi, iako ste to možda već hiljadu puta probali i poneseni trenutnim boljitkom poverovali u ono što nam se svakodnevno nameće.

Za zdravu kosu potreban je samo jedan rastvor - rastvor pantenola!

1. Nanesite pantenol na mokru kosu, celom dužinom i ne ispirajte je. Ovaj proizvod će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oblikovati vašu kosu.

2. Pantenol umesto pene za oblikovanje kose. Ovo će ojačati folikule kose i učiniti dlaku glatkom i elastičnom, a pri tome će zaštititi kosu od visoke temperature tokom sušenja.

3. Utrljajte pantenol u koren kose. Nakon mesec dana, primetićete da je kosa vidno porasla i preporodila se.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.