Ona je magnet za bogate muškarce, a sada je pozirala na NAJBEZOBRAZNIJI NAČIN i publika na Instagramu je poludela: Ona ima SAVRŠENO TELO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 19:53

Ona je magnet za bogate muškarce, a sada je pozirala na NAJBEZOBRAZNIJI NAČIN i publika na Instagramu je poludela: "Ona ima SAVRŠENO TELO!"

Oduševila pratioce!

Danska manekenka Nina Agdal (28) koja je široj javnosti postala poznata kao bivša devojka čuvenog zavodnika Leonarda Dikaprija danas je popularnija nego ikad, a često je tema svetskih medija - kako zbog činjenice da je jedna od najtraženijih manekenki današnjice, tako i zbog britkog jezika.

Naime, Nina je u nekoliko navrata sasvim otvoreno pričala o problemima sa kojima se susretala u modnoj industriji - od onih da je svojevremno jedva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogla da nađe posao jer nije spadala u grupu klasičnih mršavica, do toga da čak i kada bi dobila angažman njene fotografije su naknadno fotošopirane.

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal)

Ova seksi plavuša iskreno je priznala da se često suočavala sa tim da su joj se rugali zbog "zdrave" i "normalne" težine, ali isto tako istakla je da ne želi nikad da se menja i da se oseća dobro u svojoj koži.

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal)

Da to nije prazna priča postane vam jasno čim bacite pogled na njen Instagram koji obiluje seksi i golišavim fotografijama. Nedavno je podelila jednu baš takvu na kojoj pozira u jednodelnom kostimu pink boje, a kako je visoko sečen, tačnije iznad kukova, Nina je i te kako zagolicala maštu svojih pratilaca na Instagramu kojih ima čak 1, 6 miliona!

Inače, Nina se ubrzo nakon raskida sa Dikaprijom, bacila se u zagrljaj sinu poznate manekenke Kristi Brinkli - Džeku Brinkliju Kuku (24), a par je zajedno više od tri godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.