Ona ima najpoželjniju figuru

Izvor: B92, 20.Sep.2013, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona ima najpoželjniju figuru

Kejt Midlton je i pre trudnoće imala sjajnu figuru, a liniju je uspela da održi i nakon porođaja. Kejt se u javnosti pojavila nakon mesec dana od porođaja i sve iznenadila svojim izgledom. Upravo to su prepoznale žene koje su vojvotkinju od Kembridža stavile na prvo mesto liste najpoželjnijih figura slavnih ličnosti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Žena sa najpoželjnijom figurom na svetu je...

Izvor: NaDlanu.com, 21.Sep.2013, 11:53

Zavide joj čak i Gvinet Paltrou i Bijonse! Saznajte o kome se radi....Kejt Midlton je i pre trudnoće imala sjajnu figuru, a liniju je uspela da održi i nakon porođaja. Kejt se u javnosti pojavila nakon mesec dana od porođaja i sve iznenadila svojim izgledom. Upravo to su prepoznale žene koje su...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.