On razveden, ona prevarena: Glumački par uhvaćen u naletu strasti, više se ne kriju FOTO

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 10:57

On razveden, ona prevarena: Glumački par uhvaćen u naletu strasti, više se ne kriju FOTO

Oni su novi glumački par sa zanimljivom ljubavnom pričom i već neko vreme su nerazdvojni u javnosti.

Manekenka i oskarovka Lupito Njongo i glumac Džošua Džekson se neodvajaju jedno od drugom i izvori navode da su "do ušiju zaljubljeni", a trenutno punim plućima uživaju na romantičnom odmoru u Meksiku, gde su i proslavili 41. rođendan lepe glumice.

Par je u decembru prvi put potvrdio ljubavnu vezu nakon višenedeljnih glasina o istoj, i to kada su u javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šetali držeći se za ruke.

Glumac je započeo romansu sa Lupitom nedugo nakon razvoda od supruge Džodi Tarner Smit, a prvi put su viđeni zajedno početkom oktobra prošle godine, na koncertu Džanel Mone u Los Anđelesu.

Istog meseca, samo nekoliko dana ranije, Džodi Tarner Smit je posle tri godine braka podnela razvod od Džošue navodeći kao razlog "nepomirljive razlike", a Lupita je raskinula vezu sa TV zvezdom Selemom Masekeleom, jer je bila prevarena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.