Oko ove srpske dizajnerke OTIMAJU SE svetske zvezde: Najbolje obučena žena sveta ponela njeno odelo, crveni tepih izgoreo

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 10:53

Oko ove srpske dizajnerke OTIMAJU SE svetske zvezde: Najbolje obučena žena sveta ponela njeno odelo, crveni tepih izgoreo

Hipnotisala sve.

Zendaja, nekadašnja pevačica, a danas glumačka zvezda serije "Euforija" i blokbastera "Dine" u Londonu na premijeri "Dune: Part Two" pojavila se na crvenom tepihu u nesvakidašnjem izdanju, koji je oduzeo dah prisutnima.

Modna ikona se pojavila odelu koje se nalazi u kolekciji srpske dizajnerke Rokasande Ilinčić, koja će tek biti predstavljena na Londonskoj nedelji mode u petak.

Mlada zvezda poznata je po smelim modnim kombinacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje nikada ne ostave ravnodušnim, a njen dugogodišnji stilista ovaj put se odlučio da je obuče u "oversajz" kombinaciju kojom je plenila pažnju pripadnika sedme sile.

Mnogi su komentarisali kako je glumicu ovaj autfit "pojeo", dok drugi pišu kako ne postoji ono što Zendeja ne može da "iznese" svojom vitkom figurom.

Kreacija srpske dizajnerke opisan je jednom rečju - spektakularno. Fantastična boja, glomazni sako i mudar način strukiranja jer se sako sužava u predelu struka izazvao je pozitivne komentare iskusnih modnih kritičara.

Roksanda Ilinčić, rođena Beograđanka, godinama unazad nalazi se na listi kreatora koje mnogobrojne svetske zvezde rado nose. Njene modele nosila je nekadašnja prva dama Sjedinjenih Američkih Država, Mišel Obama, kao i Kejt Midlton, princeza od Velsa.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.