Oko moje zlatno

Izvor: NaDlanu.com, 10.Avg.2011, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oko moje zlatno

Oko moje zlatno ili oko moje dijamantsko, uskoro ćete moći da šapućete voljenoj osobi, ako joj kupite kontaktna sočuva indijskog doktora Čandašekhara Čavana iz Мumbaja.

Ovaj doktor je, nekom na radost, nekom na zgražavanje, osmislio kontaktna sočiva koja su obložena zlatom i dijamantima.Ova sočiva su teška svega pet grama, a u njih je ugrađeno 18 dijamanata, koji su utisnuti u žuto ili belo zlato, cena za nekog prava sitnica, za druge čitavo bogatsvo - 16 hiljada dolara >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << po paru.Verzija sočiva sa zlatom je osmišljena sa belim ili žutim zlatom. Čavan kaže da njegova sočiva ne isušuju oči i da su veoma ugodna za nošenje. A kako se i očekivalo, prvi koji su se osmelili da istaknu oči ovim sočivima su zvezde Bolivuda.Čavan će u prodaju pustiti samo 3.996 pari, a prihod od prodaje ovih sočiva nemenjen je obolelima od Stevens-Johnsonovog sindroma.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.