Ogroman broj žena više nema s*ks zbog OVOG problema za koji misle da NEMA leka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2017, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogroman broj žena više nema s*ks zbog OVOG problema za koji misle da NEMA leka!

Čak četvrtina se odrekla ovog čina u potpunosti.

Statistike pokazuju da se desetak hiljada Britanki „pozdravilo“ sa svojim seksualnim životom zbog neprijatnog stanja za koje misle da nema leka.

Reč je o problemu suve vagine, a novosprovedena anketa otkila je da veliki broj žena pati od toga, zbog čega se iz straha ne usuđuju da se upuste u seksualni čin. Jedna četvrtina od 500 ispitanica se potpuno odrekla seksa, piše “Miror”.

ŠOK: Ovako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SADA Tamara izgleda - osim iz zadnjice, IZVAĐENI SU joj silikoni iz...

Ono najčešće pogađa žene u menopauzi, kod kojih se ovaj problem čini još gorim, jer su pripadnice lepšeg pola u još depresivnijem i razdražljivijem stanju no inače.

REDOVNO MASTURBIRATE, A IMATE PARTNERA? Pogledajte ŠTA to govori o vašoj vezi!

Čak 30 odsto ispitanica je zabrinuto zbog dugoročnog uticaja tog problema na muško-ženske odnose, toliko da je jedna od njih istakla kako je upravo problem suvoće vagine razlog za propast 25-godišnjeg odnosa s njenim tadašnjim partnerom.

- Vreme je da žene u menopauzi shvate da se problem vaginalne suvoće može rešiti. Srećom, moderna medicina nudi niz tretmana i hormonskih terapija koje mogu vratiti seksualni život i samopouzdanje - objasnio je stručnjak za ginekologiju i menopauzu dr Luis Nevson.

Svaka peta anketirana žena izjavila je kako oseća ogromnu neprijatnost da bi sa bilo kim razgovarale o tom problemu, piše "Prva".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.