Ogorčena: Ne moram da postanem majka da bih se osećala ispunjeno

Izvor: B92, 13.Jul.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogorčena: "Ne moram da postanem majka da bih se osećala ispunjeno"

Ona je glumica za koju se najviše puta lažno nagađalo da je u drugom stanju.

Dženifer Aniston je jedna od holivudskih glumica koja se nije ostvarila u ulozi majke i imala je potrebu da svima kaže nekoliko reči o tome da li sa suprugom Džastinom Teruom planira proširenje porodice.

"Kompletni smo sa ili bez prijatelja, sa ili bez deteta“, rekla je Dženifer (47) za Hafington Post.

"Žene ne moraju da budu udate ili da budu majke da bi bile ispunjene. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sami treba da odlučite šta će za vas značiti ona „živeli su srećno do kraja života“, nastavlja glumica.

"Današnje drušvo nameće osećaj neispunjenosti, nesreće i neuspeha ukoliko se žena nije udala ili nije rodila dete.

Da, možda jednog dana postanem majka i ako se to ikada desi ja ću vam prva to saopštiti. Ne osećam pritisak da postanem majka jer se osećam neispunjeno. Ogorčena sam jer se piše o tome koliko se moje telo promenilo jer sam ručala hamburger i da li je u pitanju trudnoća ili samo višak kilograma“, zaključila je simpatična glumica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.