Oglasio se princezin brat i izneo JEZIVO predviđanje o Kejt Midlton: Jedna stvar me veoma PLAŠI

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 10:50

Oglasio se princezin brat i izneo JEZIVO predviđanje o Kejt Midlton: "Jedna stvar me veoma PLAŠI"

Duboko zabrinut za istinu.
Brat pokojne princeze Dajane, Čarls Erl Spenser, u jednom razgovoru za strani medij istakao je kako je pažnja javnosti koju je njegova sestra pretrpela, značajno opasnija od one koju trenutno ima aktuelna princeza od Velsa Kejt Midlton.
On je otkrio da ga veoma plaši šta se dogodilo s istinom usled brojnih teorija zavere o sadašnjoj princezi, te navodi da je zabrinut za njeno trenutno stanje, upravo zbog skrivanja istine usled raznih spekulacija i teorija zavere.
- Ako se osvrnemo na 1997. godinu i na Dajaninu smrt, mislim da je to jako šokantno. Okolnosti njene smrti bile su toliko šokantne da je to nateralo paprace da stvarno pažljivije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.