Oglasila se Ana Rajković i OTKRILA pol bebe - Ima jedan SPECIJALAN USLOV za porođaj, a evo o čemu je reč

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 18:30

Oglasila se Ana Rajković i OTKRILA pol bebe - Ima jedan SPECIJALAN USLOV za porođaj, a evo o čemu je reč

Golman Predrag Rajković i njegova supruga čekaju treće dete.

Ana Rajković i njen suprug, golman Predrag Rajković, u braku su već šest godina. Par ima dva sina, a Ana je otkrila da će uskoro dobiti i jednu devojčicu.

Kada je njen porođaj koji je uskoro očekuje u pitanju Ana je imala jednu specijalnu želju.

- Termin Aninog porodjaja je kraj avgusta, a kako planira da se porodi u Beogradu na privatnoj klinici na kojoj je rodila Relju i Tadiju, porodično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će doći u Srbiju mesec, dva ranije. Predrag će prisustvovati porođaju ukoliko mu to dozvole obaveze u klubu, i velika mu je želja da ovoga puta ne propusti mezimicino rođenje budući da je prošli put bio sprečen da bude uz Anu - tvrdi izvor blizak Ani.

- Kao i u dva prethodna slučaja, Ana je rešena da se porodi u Beogradu. Iako ima priliku da rodi dete u inostranstvu, ne razmatra tu opciju jer je imala predivno iskustvo na privatnoj klinici na kojoj je rodila oba sina, a doktorki koja ju je porađala neizmerno veruje - dodao je izvor.

Ana se takođe oglasila povodom srećnih vesti koje je podelila. Odlučila je da se javno zahvali svima.

- Hvala na čestitkama. Dugo smo priželjkivali devojčicu. U prvi mah nisam verovala da je žensko s obzirom na dva dečaka pre nje i ubeđenje da će i treće biti muško. Zaista joj se svi porodično radujemo i neizmerno smo srećni što će naša porodica postati bogatija - izjavila je Ana.

Srbija Danas/ Alo!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.