Odvojeni kreveti, da ili ne?

Izvor: NaDlanu.com, 06.Mar.2012, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odvojeni kreveti, da ili ne?

Dobar san je osnova zdravlja, stabilne veze i zadovoljnog čoveka. Ali šta se dešava kada veza počne da trpi zbog lošeg sna, kada ono drugo celu noć hrče ili se prevrće po krevetu?

Neke ankete govore da zajednički krevet ili zajednička spavaća soba ne znače automatski stabilniju vezu ili bolji seks.Pretpostavlja se da skoro svaki deseti par u Evropi ima odvojene krevete, ali ne i manje seksa od parova koji su po svaku cenu u zajedničkom krevetu ili sobi.Glavni razlog za odvojene >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << krevete ili sobe jeste hrkanje partnera u 24 odsto slučajeva, ali i bolji san kako tvrdi 23 odsto onih koji spavaju odvojeno.Neke studije govore da ljudi koji spavaju odvojeno čak imaju više energije za seks. A da li će industrija namešataja imati koristi od ovoga, ostaje da vidimo...

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.