Oduzima dah: Glumica ima 53 godine i u bikiniju izgleda neverovatno FOTO

Izvor: B92, 25.Apr.2021, 12:13

Oduzima dah: Glumica ima 53 godine i u bikiniju izgleda neverovatno FOTO

Zvezda nikog nije ostavila ravnodušnim...

Glumica Dona Deriko, koju pamtimo po ulozi u seriji "Čuvari plaže", danas ima 53 godine, ali niko ne može da poveruje u to.

Ako ste gledali krajem devedesetih ovu poznatu seriju, nemoguće je da se ne sećate simpatične plavuše, vlasnice bara, koja želi da postane čuvar plaže. Skoro 30 godina kasnije, Dona i dalje mami uzdahe i iako polako ide u šestu deceniju života nikog ne može da ostavi ravnodušnim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografije u minijaturnom belom bikiniju, zategnutog tela i ravnog stomaka, koje su sve raspametile:

"Izgledaš savršeno kao i uvek", "Predivna si", "Oduzimaš dah", "Boginja", "S godinama sve si lepša", "Da li je moguće da imaš 53 godine?" - nizali su se komentari.

Donino lice i izgleda veoma mladoliko i to zahvaljujući tretmanima i plastičnim operacijama. U stranim medijima se ističe da je zatezala kožu lica, podvrgnula se i zatezanju kože ruku, stomaka i liposukciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.