Odeća se SKUPILA NAKON PRANJA? Evo kako da rešite problem uz JEDAN TRIK, ali budite OPREZNI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 21:46

Odeća se SKUPILA NAKON PRANJA? Evo kako da rešite problem uz JEDAN TRIK, ali budite OPREZNI!

Ne bacajte odeću kada se skupi u mašini. Rešenje postoji! 

Ako su vam se nakon pranja u mašini skupile majice ili džemperi, probajte ovaj trik! Profesionalci iz industrije pranja rublja "kunu" se da pomaže, a kažu i da trik od dve sekunde produžava život vaše mašine za veš!

Nije vam potrebno nikakvo specijalno sredstvo, već jedan proizvod koji već imate u svom kupatilu, samo ga inače ne koristite za veš.

Komad garderobe koji se skupio potopite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u lavor tople vode i dodajte dve kašike balzama za kosu. Neka ostane potopljena oko 30 minuta, a povremeno rukama "promešajte" tako da svaki deo tkanine dođe u kontakt s vodom i regeneratorom.

Nakon potapanja, odeću razvucite u svakom smeru tako da se vrati u prvobitni oblik i veličinu.

Tajna ovog trika je u sastojcima koji inače omekšavaju našu kosu, a omekšaće i vlakna tkanine tako da mogu da se ponovo rastegnu.

 Odeća bi nakon tretmana trebala izgledati kao pre pranja i skupljanja, ali morate imati na umu da se to ne odnosi za baš svaki komad. Naime, mnogo zavisi od materijala i načina na koji se odeća skupila.

Ne bacajte odeću kada se skupi u mašini. Rešenje postoji!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.