Odaberite idealan kroj

Izvor: S media, 29.Avg.2010, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odaberite idealan kroj

Veoma je važno da, u zavisnosti od telesne građe, odaberemo farmerke koje će prikriti poneki nedostatak, kamuflirati višak kilograma, vizuelno nas produžiti...

Za većinu pripadnika oba pola farmerke su omiljeni odevni predmet. Neke stare primerke uporno čuvamo u ormaru, sa nadom da bismo jednoga dana mogli u njih ući, jer su nam stajale "kao salivene". Međutim, i sa novim, modernijim, možemo biti zadovoljni. Veoma je važno da, u zavisnosti od telesne građe, odaberemo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << one koje će prikriti i poneki nedostatak, kamuflirati višak kilograma, vizuelno nas produžiti...

* Elegantno popunjenim osobama odgovaraju farmerke ravnog kroja, a nipošto strukirane koje još više naglašavaju stomak. Ukoliko uz njih obujete i cipele sa visokom štiklom, delovaćete vitkije.

* Žene koje imaju jake butine, trebalo bi da nose tamne farmerke, ravnog kroja i sa uzdužnim štepom ili šire sa spuštenim džepovima. Nisu preporučljive farmerke "cigaret" kroja, zatim one koje imaju nogavice tri četvrt dužine ili džepove sa strane, jer se tako naglašavaju punije butine.

* Osobama širokih kukova najbolje stoje farmerke dugih nogavica i širi modeli, a one preuske na butinama i kukovima, kojima se nogavice sužavaju, samo ističu u prvi plan ono što bismo sakrili.

* Kratke noge izgledaće duže u farmerkama na falte i koje imaju uzdužni štep, a "skratiće" ih široke farmerke sa zavrnutim nogavicama.

* Žalite li što imate ravnu stražnjicu, nosite farmerke sa niskim strukom i izbeljene sa spoljašnje strane butina i na zadnjici, a izbegavajte tamne, šireg kroja, predugačke i koje imaju spuštene džepove.

* Ako ste visoki i "jače" građe, skladno ćete izgledati u ispranim plavim farmerkama čije se nogavice šire i dopiru čak do poda. Visoke devojke jakih butina ne bi trebalo da nose kratke pantalone i pliće modele.

* Izuzetno mršave devojke izgledaće punije noseći farmerke zavrnutih nogavica tri četvrt dužine, one izbeljene na butinama i zadnjici, kao i ravnog kroja čije se nogavice šire.

* Skladne i sitne osobe treba da upamte da tamne nijanse čine manje upadljivim široke kukove i izdužuju figuru. Poželjne su one ravnog kroja ili one čije se nogavice od kolena blago šire. Ne savetuje vam se nošenje svetlog i ispranog džinsa, koje se u donjem delu sužavaju i imaju visok pojas.

Ako ste ovako građeni, nemojte nositi kraće farmerke u kombinaciji sa ravnom obućom.

Izvor: Novosti

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.