Od udvarača traži da napišu esej od 500 reči ako će da izađu zajedno: Ne želim da gubim vreme

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 18:38

Od udvarača traži da napišu esej od 500 reči ako će da izađu zajedno: "Ne želim da gubim vreme"

Loren Kempton (36) iz Engleske zahteva od svojih udvarača da napišu esej od 500 reči ako žele da izlaze s njom.

"Traženje eseja je definitivno dobar način da eliminišete ono što ne želite", rekla je.

Naime, na svom Hinge profilu je jasno dala do znanja ako muškarci žele da izlaze s njom, moraju da podnesu prijavu s objašnjenjem "kako neće gubiti njeno vreme".

"To će vam pokazati ko su oni, da su pročitali vaš profil i da razumiju vaš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << humor", našalila se. Taj je zahtev dodala na svoj profil kao šalu, ali mnogi su ga shvatili ozbiljno.

"Ljudi misle da je traženje eseja previše, ali bilo je stvarno zabavno. Nisam očekivala da će se neko toliko truditi", rekla je.

Jedan je udvarač otišao korak dalje i pripremio je PowerPoint prezentaciju sa detaljnim objašnjenjima. Obećao je da će brzo odgovarati na poruke, neće gubiti njeno vreme ako ne bude iskre i da će pomno planirati sve sastanke.

Spominjao je da mu je komunikacija prioritet, što uključuje korišćenje SMS-ova, poziva i FaceTimea. Baš poput Kempton, ni on nije želeo da gubi vreme.

"Volim da znam na čemu sam s ljudima; ako ti se sviđam, javi mi se; ako ne, nema veze", dodao je na kraju.

Primećivanje uloženog truda joj je vratilo veru u muškarce, a nakon što je pregledala brojne prijave, otišla je na sastanak s najboljim kandidatom, ali nažalost, to nikada nije preraslo u nešto više.

Pokazalo se da je strategija eseja od 500 reči ipak bila promašaj za nju, ali ona svejedno podstiče druge samce da isprobaju tu metodu.

"To je dobar način da naterate ljude da pokažu svoju duhovitu stranu i provedu malo vremena trudeći se", kazala je, piše New York Post.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.